Putin: Euraasia Majandusliit aitab majandusmuredest üle saada

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa president Vladimir Putin
Venemaa president Vladimir Putin Foto: Pavel Golovkin/AP

Ühistegevus Euraasia Majandusliidus ei paku majandusele «võluvahendeid», kuid aitab saada üle olemasolevatest raskustest, ütles Vene president Vladimir Putin teisipäeval Astanas.

«Kasahstan on meie jaoks lähim partner ja usaldusväärseim liitlane. Meil on kujunenud väga head majandussidemed,» ütles Putin Kasahstani presidendi Nursultan Nazarbajeviga kohtudes.

Ta väljendas veendumust, et Kasahstanis loodud majandusarengusüsteem, mis saavutas möödunud aastatel suure kiiruse, võimaldab üle saada tänastest raskustest.

«Loomulikult lõimumisühendused, eelkõige Euraasia Majandusliit - me ei oota ühistegevuselt siin mingeid võluvahendeid, kuid kahtlemata aitab see ületada olemasolevad majandusraskusi. Selles ei kahtle ma karvavõrdki,» sõnas Putin.

«Sellel taustal ei ole kunagi liiast arutada kahepoolseid suhteid. Ma pean silmas meie ühistegevuse suurt mahtu,» lausus Vene president.

Allikas: BNS

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles