Ferrari pakub lahtikäiva katusega superautot vaid väljavalitud klientidele

PM Majandus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ferrari LaFerrari
Ferrari LaFerrari Foto: SCANPIX

Itaalia autotootja Ferrari teatas, et superauto LaFerrari lahtikäiva katusega versioon Spider jõuab ettevõtte poolt väljavalitud klientideni järgmisel aastal, kirjutab Autocar.

Ferrari uus tegevjuht Sergio Marchionne kinnitas autouudiste portaalile Automobile, et LaFerrari Spideri arendustöö on juba käimas ning potentsiaalsed ostjad on autot juba näinud.

Spideri ja tavalise LaFerrari põhiliseks erinevuseks ongi lahtikäiv katus; 6,3liitrine V12 silindriasetusega bensiinimootor ja elektrimootoriga hübriidsüsteem peaks olema sõidukitel identsed. Superauto bensiini- ja elektrimootorite koguvõimsuseks on 950 hobujõudu (708 kW).

1,3 miljonit eurot maksva LaFerrari kõik 499 tootmisesse minevat eksemplari on praeguseks juba omaniku leidnud, Spiderite arv on ilmselt veelgi väiksem ning hind palju krõbedam.

Nõudlus uute eksklusiivsete superautode vastu on üsna levinud nähtus, mistõttu ei pruugi laiem avalikkus uusi sõidukeid enne kõigi eksemplaride läbimüümist nähagi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles