SEB korraldas «maailma eliidile» kiire turvakontrolli lennujaamas

Urho Meister
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
lennujaam
lennujaam Foto: Facebook

Alates 24. maist saavad SEB panga eksklusiivse MasterCard World Elite krediitkaardi omanikud kasutada kiire turvakontrolli Fast Track võimalust.

Riia lennujaama on paigaldatud spetsiaalne iseteenindav terminal, mille kaudu World Elite omanikele kiirelt ja mugavalt Fast Track avaneb, kirjutab Dienas Bizness.

Nagu rõhutas SEB privaatpanganduse juht Aija Miķelsone, «tuleb kiirenevat elutempot arvestades kasutada ära iga minut, millel on suur väärtus.»

Ta selgitas, et üks MasterCard World Elite eeliseid on kiirem turvakontroll lennujaamades. Nüüdsest on nimetatud privileegi kasutamine «globaalse eliidi» jaoks tänu iseteenindavale terminalile Riia lennujaamas veelgi mugavam.

Enne terminali paigaldamist tuli klientidel nimelt pöörduda lennujaama infokeskuse töötajate poole.

«On veel üks suurepärane uudis,» jätkas Miķelsone. «Kiire turvakontrolli teenus on nüüd saadaval ka Tallinna lennujaamas. Suvi on tulemas – puhkuste aeg. Seetõttu soovin kõikidele meeldivaid, rikkalikke ja muljeterohkeid reise!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles