Ekspress Grupp kaotab Delfi tsentraalse juhatuse

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Delfi
Delfi Foto: Peeter Langovits.

Ekspress Grupp kaotab ära Delfi riikide ülese tsentraalse juhatuse ning Baltikumi ning Ukraina Delfi juhtimist jätkatakse läbi asukohamaa juhatuste ja nõukogude. Muudatuste tulemusena kutsuti tagasi ka Delfi grupi tegevjuhi kohuseid täitnud juhatuse liige Sven Nuutmann.

«Kõikidel neil riikidel on koguaeg olnud oma juhtkond. Ja kõikides nõukogudes istuvad Ekspress Grupi juhatuse liikmed. Seetõttu oleme jõudnud arusaamiseni, et vajadust grupi juhatuse järele enam pole,» ütles Ekspress Grupi juht Gunnar Kobin E24-le.

Gobin lisas, et Delfi Grupi juhatuse liikme kohalt tagasi kutsutud Sven Nuutmann võib jätkata mõnel teisel Ekspress Grupi ametikohal, kuid praegu ses osas otsused puuduvad.

Lisaks tsentraalse juhatuse kaotamisele moodustab Ekspress Grupp uue tehnoloogiaettevõtte senise Delfi arendusosakonna baasilt, mille eesmärgiks saab olema parimate tehnoloogiliste uuenduste väljatöötamise tagamine kõigile Delfi organisatsioonidele.

Kuna lähiaastate arengud meediatööstuses laiemalt on eelkõige seotud tehnoloogiliste uuendustega, siis saab loodava ettevõtte teiseks eesmärgiks teenindada ka teisi ASi Ekspress Grupp ettevõtteid ja seeläbi tagada kogu Ekspress Grupi tehnoloogiline areng, teatas firma. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles