Ajavõit: Leedu sai pank-kohviku

Urho Meister
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Rasmus Kooskora

Leedus lõid käed Citadele pank ja kohvikukett Coffee Inn, mille tulemusel tekkis Baltimaade jaoks täiesti unikaalne filiaal.

Värskes Vilniuse filiaalis on pankurite ja kohvikupidajate väitel võimalik tappa kaks kärbest korraga ehk ühendada meeldiv kasulikuga, vahendab Dienas Bizness.

Partnerid selgitavad, et inimene saab nende juurde tulles nautida lisaks pangateenustele ka tassikest aromaatset kohvi.

Unikaalse idee sünnile eelnesid otsingud pangas leidmaks uusi ja ebatraditsionaalseid lähenemisi klienditeeninduses.

«Võttes arvesse tänapäeva inimeste aktiivset elustiili jõudsime me otsusele, et pank peab ajaga ühte jalga astuma ning olema valmis muutma harjumuspärast suhtlemist klientidega,» teatas Citadele.

«Oma uudse kontseptsiooniga filiaalis pakume me inimestele võimalust aega kokku hoida – lisaks pangateenustele saavad inimesed siin tassikese kohvi juua, otse pangakontoris,» täpsustas Cidadele juhatuse liige Santa Purgaile.

Purgaile jätkas: «Ajanappus ja pidev kiirustamine tekitavad stressi ning tõukavad inimese tema mugavustsoonist välja. Seetõttu me loodame, et pangafiliaalis puhkamiseks ja kohvijoomiseks ettenähtud kohad aitavad seda olukorda muuta.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles