Kolm strateegiat rohkem kvalifitseeritud töötajate leidmiseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töövestlus
Töövestlus Foto: SCANPIX

Firmaomaniku suurimaks varaks on tema töötajad. Mõned ettevõtjad leiavad, et juba töö pakkumine on küllalt, aga kui sa tahad, et su ettevõte oleks parim, peavad selle jaoks töötama parimad inimesed.

Entrepreneur on kirja pannud mõned mõtted, kuidas sinnani jõuda.

Katseta erinevaid platvorme

Pane end tööotsija kingadesse ning katseta, milline lehekülg otsingumootoris esimesena ette tuleb. Kus selle eriala inimesed veel võiksid tööd otsida?

Tee oma töökuulutus realistlikuks

Pane viimaseks ootused tööotsijale, mitte töökohaga kaasnevad hüved. Tihti on töökuulutused nii üles puhutud, et inimesed lihtsalt kandideerivad, mõtlemata ametikohal vaja minevatele oskustele või ootustele. Oskuste lõppu panemine aitab tööotsijal meeles pidada, et vaja on tööd teha. See aitab säästa sinu aega ning vähendab lihtsalt kandideerijate indu.

Katseta nende oskusi

Oskuste proovilepanek aitab vältida aja raiskamist ning sellise inimese palkamist, kes ei suuda pooltki tööintervjuul välja öeldut. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles