Inglismaa jalgpallikoondisel uus peasponsor, loobutakse ka Jaguaridest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotomeenuitus mulluselt MMlt Inglise-Saksa mängust, inglased punastes särkides
Fotomeenuitus mulluselt MMlt Inglise-Saksa mängust, inglased punastes särkides Foto: SCANPIX

Autovalmistaja Vauxhall asendab peasponsori kohal Suurbritannia ehituskonsortsiumi Nationwide, kes oli koondise peatoetaja viimased 11 aastat.

Sponsorlepingu pikkuseks on kolm ja pool aastat, kirjutab Marketingweek. Selle aja sees toimuvad 2012. aastal EM ja 2014. aastal MM Brasiilias.

Liiguvad spekulastioonid, et Nationwide eemaletõmbumine sai rohket inspiratsiooni Inglismaa ülidramaatilisest kaotusmängust Saksamaa vastu mullusel MMil LAVs, mis ei näidanud inglise rahvuslikke väärtusi kõige paremast küljest.

Toetuse suurust pole avaldatud, kuid arvatakse, et see ulatub kuue miljoni naelani aastas, mis  teeks eurodes 7,2 miljonit. Nationwide maksnuks nelja aastaga 20 miljonit naela, kui toetusleping poleks katkenud.

Vauxhall asub toetama kõikide vanuseklasside, naiste ja invajalgpallurite koondisi ja saab ka jalgpallikoondise ametlikuks transpordipartneriks, vahetades sel kohal välja Jaguari.

Peamised Vauxhalli mudelid on Agila, Corsa, Astra, Insignia ja Zafira.

Inglismaa jalgpalliliit teatas rahulolevalt, et praeguses majanduslikus kliimas annab kokkulepe optimismi tulevikku vaatamiseks.

Vauxhall teatas omakorda, et jalgpall ja autod on inglaste kaks suurimat kirge. Autofirma toetus näitab, et ettevõte usub nii inglise eakasse koondisesse, uute generatsioonide mängijatesse, naismängijatesse kui ka invajalgpalluritesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles