City24: müüa kümnete puudustega korter ebaseaduslikus hoones

Laura Raus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodud.
Kodud. Foto: SCANPIX

Kinnisvaraportaali City24.ee kuulutus teatab, et Tallinnas Pirital on ligi 64 000 euro (1 miljoni krooni) eest müügis korter ehitusloata ja kasutusloata hoones, mille konstruktsioon on valesti soojustatud, kanalisatsioon ummistab regulaarselt, laed tilguvad läbi ning kuhu puudub seaduslik ligipääs avalikult teelt.


Kuulutus loetleb veel hulga Variku tee 6 asuva hoone puudusi ning märgib et ehitise lõplik saatus on teadmata - kas lammutamine, osaline lammutamine või seadustamine ettearvamata kujul ja ajal.

Sama korteri kohta on City24.ee’s ka teine kuulutus, mis teatab, et kohtutäitur Veiko Kaasik müüb avalikul suulisel enampakkumisel Aare Pallikule kuuluva kaasomandiosa kinnisasjast aadressil Variku tee 6. Hoone ebaseaduslikkuse kohta selles kuulutuses märget pole.

Veiko Kaasikult polnud võimalik täna teada saada, kas kogu esimesena kirjeldatud kuulutuses toodud täiendav informatsioon ka tõele vastab, sest kohtutäitur olevat välismaal puhkusel. Ehitisregistris aga on märgitud Variku tee 6 hoone staatuseks ehitamisel ning selle esmase kasutuselevõtu aasta lahtris haigutab tühjus.

Enampakkumine toimub homme kell 10:30 kohtutäitur Veiko Kaasiku büroos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles