Priske võib saada uueks tähtajaks majandusministeeriumi kantsleriks

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kapo uurimise alla sattunud majandusministeeriumi kantsler Marika Priske leiab, et maanteeameti eesmärgiks peaks olema teid ehitada, mitte aastatepikkuseid hankeprotsesse juhtida ja vaidlusi lahendada.
Kapo uurimise alla sattunud majandusministeeriumi kantsler Marika Priske leiab, et maanteeameti eesmärgiks peaks olema teid ehitada, mitte aastatepikkuseid hankeprotsesse juhtida ja vaidlusi lahendada. Foto: Priit Simson

Majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts teeb ettepaneku nimetada Marika Priske uueks teenistusajaks ministeeriumi kantsleri ametisse.

Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi pressiesindaja ütles, et valitsus peaks Partsi ettepanekut arutama selle nädala neljapäeval.

26. jaanuaril lõpeb nii Priske kui ka rahandusministeeriumi kantsleri Tea Varraku ning siseministeeriumi kantsleri Märt Krafti teenistustähtaeg. Eelmisel nädalal nimetas valitsus Krafti asemel uueks kantsleriks teabeameti senise peadirektori Tarmo Türksoni.

Juba varem on valitsus uueks viieaastaseks tähtajaks ametisse nimetanud ka põllumajandusministeeriumi kantsleri Ants Noodi, kelle praegune teenistusaeg lõpeb samuti 26. jaanuaril.

Kantslerid nimetab ministri ettepanekul ametisse valitsus, kuulates ära riigisekretäri arvamuse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles