Tallinna lend Stockholmi hilineb

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rootsi lennuliikluse amet teatas, et õhuruum Stockholmi kohal on suletud seoses tehniliste probleemidega.
Rootsi lennuliikluse amet teatas, et õhuruum Stockholmi kohal on suletud seoses tehniliste probleemidega. Foto: Mihkel Maripuu

Kuna õhuruum Stockholmi kohal on suletud, siis lükkub edasi ka Nordica 14.30 startima pidanud lend.

Nordica kommunikatsioonijuhi Liis Veersalu sõnul anti Nordicale hilisem õhkutõsumis- ja maandumisluba. «Lennujaamas on probleem ja seda ei oska ega saagi meie täpselt kommenteerida, aga seetõttu on ka meie lennule antud hilisem õhkutõusmisluba.»

Lennuk pole Tallinnast veel väljunud, sest Stockholm Arlanda lennujaam on andnud meile sealsete probleemide tõttu väga hilise sloti ehk maandumisloa.

Hetkeseisuga peaks lend väljuma 16.30 Eesti aja järgi. «See on siis planeeritud ja meile lubatud uus õhkutõusmise aeg,» lisas Veersalu. «Vastavalt sellele hilineb ka antud Stockholm-Tallinn tagasilend.»

«Soovitame reisijatel kohapeal jälgida lendude graafikut, juhul kui lennujaama poolt mingisuguseid muudatusi tuleb.»

«Meie tänahommikused Tallinn-Stockholm-Tallinn lennud toimusid probleemivabalt. Õhtuste lendude suhtes on seis hetkel lahtine, kõik sõltub olukorrast Arlanda lennujaamas,» kommenteeris Veersalu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles