Eesti pikim bussiliin on üle 300 kilomeetri

Kerli Kivistu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simple Express buss.
Simple Express buss. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Alates 18. maist teenindab Eesti esimene odavbussifirma Simple Express 334 kilomeetri pikkust Tartu – Kuressaare bussiliini.

Simple Express bussid väljuvad Tartust igapäevaselt kell 7:00 ning Kuressaarest kell 15:30. Olulisemad vahepeatused on Viljandis, Pärnus ning Orissaares, tegemist on kõige pikema regulaarbussiliiniga Eestis.

«Tartu-Kuressaare liini teenindatakse 49-kohaliste reisibussidega, milles on näiteks Wi-Fi ning pistikud elektrooniliste seadmete laadimiseks,» kommenteeris Simple Expressi kommertsvedude juht Ott Arumeel.

Uue liini lisandumise järel sõidab Simple Express Tartu, Viljandi ning Pärnu vahel neljal korral päevas. «Lisaks Saaremaale reisijatele sobib uus bussiliin hästi ka nendele Tartu- ning Viljandimaa elanikele, kes soovivad veeta pika suvepäeva Pärnus,» jätkas Arumeel.

Piletimüük järgmisel kuul väljuvatele Simple Expressi reisidele avatakse eelneva kuu esimesel kuupäeva ning juba avatud eelmüük kõikidele mais ning juunis toimuvatele väljumistele. Bussipilet on kõige kallim vahetult enne reisi algust bussijuhilt ostes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles