Poola laevaehitaja: parvlaeva üleandmine viibib kolm kuud

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poola laevatehases valmiv parvlaev Piret maksab ligi üheksa miljonit eurot rohkem kui Türgis ehitatav samasugune parvlaev Tiiu.
Poola laevatehases valmiv parvlaev Piret maksab ligi üheksa miljonit eurot rohkem kui Türgis ehitatav samasugune parvlaev Tiiu. Foto: Tallinna Sadam

Poola laevatehase kinnitusel nihkub ühe parvlaeva üleandmine kolm kuud. Ettevõtte väitel hilinemine mingeid sanktsioone kaasa ei too, kuid Tallinna Sadam on teisel arvamusel.

Poola laevatehasest öeldi aga «Aktuaalsele kaamerale», et kõiges on juba kokku lepitud ja teine alus jõuab tellijani 1. detsembriks, vahendab ERR.

"Mõlemad pooled otsustasid, et kvaliteet on nende jaoks olulisem kui saada parvlaevad valmis tähtajaks nagu oli varem lepingus kokku lepitud.

TS Laevade juhatuse esimees Kaido Padari kinnitusel aga pole lepingulisa veel allkirjastatud ning igal juhul kaasnevad tähtaja täitmata jätmisega trahvid, mis kataksid asenduslaeva otsimisega seotud kulud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles