Warren Buffett tahab osta Yahoo internetiäri

PM Majandus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Warren Buffett
Warren Buffett Foto: Reuters / Scanpix

Maailma rikkuselt kolmas inimene, investor Warren Buffett panustab raha konsortsiumisse, mis soovib üles osta internetifirma Yahoo! tuumikärid, kirjutab Reuters oma allikatele toetudes.

Väidetavalt kuulub samasse konsortsiumisse ka teine miljardär, Quicken Loansi asutaja ja NBA meeskonna Cleveland Cavaliers omanik Dan Gilbert.

Reutersi andmetel on Yahoo! internetiäri oksjoni jaoks välja valinud umbes kümmekond huvilist, seega on Buffettil oodata kõva konkurentsi.

Seni oli teada, et internetiärist on huvitatud telekomiettevõte Verizon, mis võistleb Yahoo põhitegevuse omandamisel erakapitalifirmaga TPG, ning reklaamifirmaga YP Holdings, endise nimega Yellowpages.com. Samuti teatas mõnda aega tagasi Briti tabloidi Daily Mail emafirma Daily Mail and General Trust, et peab samuti läbirääkimisi «mitmete osapooltega» võimaliku pakkumise tegemise osas, ent praegu pole teada, kas need läbirääkimised ka pakkumiseni jõudsid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles