USA küberturbeettevõte laienes Eestisse (1)

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilte suudab arvuti ära tunda tänu tehislikele närvivõrkudele.
Pilte suudab arvuti ära tunda tänu tehislikele närvivõrkudele. Foto: Kacper Pempel/Reuters/Scanpix

Rahvusvaheline küberturvalisuse ettevõte Malwarebytes avas Tallinnas oma neljanda kontori, mis keskendub pahavaravastaste tehnoloogiate arendamisele ja rakendamisele. 

Malwarebytesi tegevjuhi Marcin Kleczynski sõnul on Eesti asukoht ideaalne, et firma tegevust laiendada. «Siin on palju talente, seda tänu heale kõrgharidusele ja tähelepanule, mida pööratakse reaalainetele ning teaduse arendamisele. Konkurents andekate töötajate värbamisel on Ühendriikides jõudnud uutesse kõrgustesse, sellepärast oli mõistlik viia mõned arendustegevused Eestisse, kuna ka siin leidub väga oskuslikku tööjõudu,» lisas Kleczynski pressiteates. 

Ettevõtte uus kontor asub Exploreri maja viiendal korrusel Tallinna sadama lähedal. Nüüdisaegne ja energiasäästlik büroohoone taotleb LEED standardi kuldmärki. 

«Plaanime värvata siia inimesi, et muuta Tallinna kontor arenduskeskuseks. Madal hinnatase, hea infrastruktuur ja tehnoloogialane haridus muudavad Tallinna atraktiivseks kohaks, kuhu inimesed soovivad välisriikidest tööle tulla,» märkis Kleczynski. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles