Tallinn lõpetas kohtuvaidluse Kaubamajaga

Siiri Liiva
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Kaubamaja tegevdirektor Erkki Laugus
Tallinna Kaubamaja tegevdirektor Erkki Laugus Foto: Tairo Lutter

Tallinna linn ei näinud Tallinna Kaubamaja Grupi ettevõtete aktsiisikaupadega seotud müügimaksu edasisel vaidlusel kohtus mõtet, samas aga jätkuvad vaidlused mitteaktsiisikaupade üle.

«Kaubamaja grupi ettevõtetega seotud müügimaksu vaidlused lõpetati, kuna tänaseks on kujunenud kohtupraktika aktsiisikaupade müügimaksuga maksustamise küsimuses, mistõttu ei ole vaidluste jätkamine aktsiisikaupade üle valdavalt otstarbekas,» põhjendas Tallinna ettevõtlusameti jurist Kaialiisa Koolberg e-kirjas, miks otsustas linn loobuda eelmisel suvel tehtud halduskohtu otsuse vaidlustamisest, vahendab Äripäev.

Vaidluste lõppemine tähendab tema selgitusel, et nii maksumenetlused kui ka õiguslikud vaidlused on lõppenud. Küll aga jätkuvad vaidlused Koolbergi sõnul nendes asjades, kus linn on veendumusel, et on alust ettevõtete esitatud kaebused rahuldamata jätta: «Aktsiisikaupade teemal jätkuvad vaidlused kahe ettevõtjaga, maksusaladuse tõttu vaidluste asjaolusid täpsemalt kommenteerida ei ole võimalik.»

Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles