Nimekas ehitusfirma tõrjub Soomani süüdistusi korruptsioonis (1)

Siiri Liiva
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raivo Rand ehitusfirmast Rand ja Tuulberg.
Raivo Rand ehitusfirmast Rand ja Tuulberg. Foto: Eero Vabamägi

Kuna suure tõenäosusega viitas Peep Sooman oma tänahommikuses arvamusavalduses riiklike üürikorterite osas sellest enim kasu saava ettevõttena ehitusfirmale Rand & Tuulberg, siis selle üks omanikke Raivo Rand lükkab süüdistused korruptsioonis ja lobistamises tagasi.

«Ma lugesin, jah, seda Peep Soomani ebaviisakat pöördumist,» muigas Raivo Rand, viidates Pindi Kinnisvara partneri hommikusele pöördumisele riiklike üürimajade osas, milles ta väitis, et ennekõike teenib see projekt ühe konkreetse ehitusettevõtte huve, vahendab Äripäev. Ilmselt viitas ta sellega ehitusfirmale Rand & Tuulberg, mis on olnud seotud mitme Tallinna munitsipaalkorterite projektiga.

Riigi planeeritud üürimajad tulevad Ida-Virumaale ja Kagu-Eestisse, kuhu Rand & Tuulberg on viimasel ajal ehitanud mitu tootmishoonet. Rand lükkas tagasi Soomani väite, nagu oleks tema juba aastaid tegelenud selle idee lobistamisega, kuigi tunnistas on sellest juba viimased viis kuni seitse aastat rääkinud: «See on tema enda asi, siin ei ole otseselt meie firmaga midagi pistmist.»

Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles