Kolm firmat tahab saartele lendama hakata

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aviesi lennuk.
Aviesi lennuk. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

MKM-i lennundus- ja merendusosakonna juhataja Taivo Linnamägi kinnitas Saarte Häälele, et pakkumised laekusid eile kukkunud tähtajaks kolmelt ettevõttelt. 

Sõltuvalt riigihankeseadusest ei saanud ministeerium avaldada nende kolme ettevõtte nimesid, kuid Saarte Häälele teadaolevalt on tegemist Nordic Aviation Group AS-iga, Leedu firma UAB AK TransAviaBaltikaga ja AS-iga Airest, vahendas Saarte Hääl

Linnamäe sõnul algavad sel nädalal konsultatsioonid ja pärast detailide täpsustamist saab hanke võitja välja selgitada. «Meie eesmärk on suursaarte lennuliinidele teenindaja leida võimalikult kiiresti, et hiljemalt jaanipäevaks lennud taastada,» kinnitas ministeeriumi esindaja.  

Lennuamet peatas aprilli algusest Avies AS-i lennuettevõtja sertifikaadi (AOC), mille tõttu ei tohi ettevõte enne puuduste kõrvaldamist lennuteenust pakkuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles