Uuendatud BMW i8 jõuab müügisalongidesse järgmise aasta teises pooles

PM Majandus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BMW i8
BMW i8 Foto: SCANPIX

2014. aastal tootmisesse jõudnud hübriidautost BMW i8 valmib järgmisel aastal uuendatud, senisest võimsam versioon, kirjutab Engadget.

Iluravi saava auto elektrimootori võimsus suureneb 10 protsenti, samuti nokitsetakse 1,5 liitrise kolmesilindrilise bensiinimootori kallal. Kokkuvõttes tähendab see, et auto koguvõimsus suureneb praeguselt 362 hobujõult (270kW) 420 hobujõule (313kW).

Tänu kuuekäigulise automaatkäigukasti uuendamisele ning senisest suuremale, 10kWh akupakile peaks oluliselt tõusma ka auto kiirendusnäitajad. Hetkel suudab i8 nullist sajani kiirendada 4,4 sekundiga. Engadgeti andmetel peaks 2018. aasta mudel olema varustatud ka Halo juhtmevaba laadimissüsteemiga.

Hübriidsportauto BMW i8 esimene versioon jõudis tootmisesse 2014. aastal. Auto on varustatud 7,1 kWh akupakiga, mis lubab vaid elektri toel läbida 24 km, keskmiseks kütusekuluks on 2,1 liitrit sajale kilomeetrile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles