Kogenud investorid LHV suunas ei torma

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LHV suuromanik Rain Lõhmus.
LHV suuromanik Rain Lõhmus. Foto: Eero Vabamaegi/

Täna algas LHV aktsiate märkimine, kuid mitu investorit peab väärtpaberite hinda kõrgeks ning emissiooni liiga väikeseks, samas kui panga tulevikuväljavaadetesse suhtutakse optimistlikult.

«Minu jaoks on see hind natuke liiga kõrge,» ütles tänavu esimest korda Äripäeva investorite TOPi jõudnud Andres Lume, lisades, et ise ta LHV aktsiaid märkida ei kavatse, vahendab Äripäev.

Rootsi investeerimisekspert Stefan Andersson arvas samuti, et pikaajaliste investorite ligimeelitamiseks võiks aktsia hind veidi odavam olla.

Tänavune teine investorite TOPi uustulnuk Madis Talgre peab LHV aktsiat aga mänguaktsiaks, millega on võimalik teenida vaid lühiajalistel investoritel.

LHV Panga juhatuse esimehe Erki Kilu sõnul konsulteeriti aktsia hinna määramisel suuremate aktsionäridega ning otsus tehti nii nende poolt antud hinnavahemikke silmas pidades kui ka varasemaid kogemusi järgides. 

Loe pikemalt Äripäevast

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles