MicroLink müüs oma infohalduse äri Webmediale

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Webmedia juht Taavi Kotka.
Webmedia juht Taavi Kotka. Foto: Marina Pushkar.

AS MicroLink Eesti müüs täna oma infohaldusega tegeleva osakonna Eesti suurimale tarkvaraarendusettevõttele AS Webmedia.


Kogu senine infohalduse meeskond jätkab tööd Webmedias, teatas MicroLink.

Ettevõtte juhatuse esimehe Enn Saare sõnul on MicroLinkil ambitsioon kasvada olulisel määral IT püsiteenuste valdkonnas, mistõttu otsustati projektipõhine infohalduse äri fookuse säilitamiseks ära müüa.

«Valituks osutus Webmedia, kuna näeme, et just nemad suudavad tagada meie senistele infohalduse klientidele ka edaspidi kvaliteetse teenuse ning töötajatele hea keskkonna,» lisas Saar.

Webmedia juhatuse esimehe Taavi Kotka sõnul kasvab infohalduse valdkond maailmas üha kiiremini ja ka ettevõtete investeeringud sellesse on  hoolimata majandussurutisest olnud pidevas tõusutrendis.

MicroLinki infohalduse üksus tegeleb infohalduse teenuste (Open Text, Postipoiss) arendamise, juurutamise ja müügiga, samuti pakub erinevaid tuvastus- ja säilitusteenuseid ning infohalduse alaseid konsultatsioone ja koolitusi.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles