Swedbank hoiatab: järjekorrad pangakontorites ulatuvad paari tunnini

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Liis Treimann

Euro tuleku tõttu on pangakontorites tavapärasest oluliselt pikemad järjekorrad, mis võivad kohati ulatuda kuni paari tunni pikkuseks. Homne pensionipäev toob kontoritesse veelgi rohkem kliente, mistõttu soovitab pank kontorisse tulekut edasi lükata.

«Viimased kaks päeva on kontorites käinud erakordselt tihe töö ning järjekorrad on veninud kuni kahe ja poole tunni pikkuseks. See näitab, et kliente on tõepoolest rekordiliselt palju.Kuna homme on oodata pangakontoritesse lisaks väga palju pensionäre, siis panen kõigile südamele, et kontorisse tulekut võiks edasi lükata. Pean silmas eriti neid inimesi, kel plaanis sularaha vahetada, sest seda saab teha ka hiljem,»rääkis Swedbanki jaepanganduse direktor Ulla Ilisson.

Kroone saab kõikides pangakontorites eurode vastu teenustasuta vahetada kuni juunikuu lõpuni.

Swedbanki kontorites on pea kõik teeninduskohad täidetud. Ilissoni sõnul on kaasatud lisatööjõudu, samuti annavad oma panuse kontorite juhid ja teenindusjuhid ning ka osa tagatoatöötajaid.

Swedbanki kontorid olid avatud ka 1. ja 2. jaanuaril, siis jäi inimeste huvi pigem tagasihoidlikuks ning kokku külastas Swedbanki kontoreid kahe päeva jooksul ca 10 000 inimest.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles