Pildid: Postimehe aasta parimad fotod

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SPORT
3. Iidolite ees(t): pärast Flora 2:0 võitu Levadia üle läksid fännid kaklema oma iidolite piltide ja au pärast.
SPORT 3. Iidolite ees(t): pärast Flora 2:0 võitu Levadia üle läksid fännid kaklema oma iidolite piltide ja au pärast. Foto: Raigo Pajula

Neljandat aastat valis Postimees oma fotograafide piltidest parimad

Lõppev aasta on olnud sündmusterohke ja mitmekesine; võib öelda, et fotograafidele keskmisest natuke huvitavamate väljakutsete aasta.

Sportlased võtsid omavahel mõõtu olümpiamängudel, kergejõustiku Euroopa meistrivõistlustel Barcelonas ning esmakordselt peeti Eestis iluuisutamise Euroopa meistrivõistlused. Aastat ilmestasid ebatavalised ilmaolud – lumerohkus aasta alguses ja lõpus ning suured üleujutused kevadel.

NATO välisministrid kogunesid Tallinna mitteametlikule tippkohtumisele ja Eesti tegi viimaseid ettevalmistusi euro käibelevõtmiseks. Kultuurieluski oli säravaid sündmusi: tähistati helilooja Arvo Pärdi juubeliaastat, Tallinn valmistus kultuuripealinna-aastaks. Samuti ei saa üle ega ümber poliitikute kemplemistest ega tööpuudusest.

Žürii kogunes Postimehe toimetuses 21. detsembril. Parimaid pilte valiti neljas kategoorias: uudis, sport, olemus, portree. Valik tuli teha nii paberil kui veebis ilmunud fotode seast. Igast kategooriast avaldame kolm parimat pilti.

Žüriisse kuulusid:

Janar Filippov / Eesti Ekspressi ajakirjanik

Marianne Loorents / Õhtulehe fotograaf

Egert Kamenik / vabakutseline fotograaf

Jaanus Koov / Postimehe peakujundaja

Tiit Blaat / Eesti Ekspressi fotograaf

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles