Eesti elektrirattatootja tõi hinna alla 1500 euro

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ampler Bilberry Gents
Ampler Bilberry Gents Foto: Ampler

Eesti rattabränd Ampler Bikes on loonud kvaliteetsed elektrijalgrattad, mis muudavad liikumise mugavaks, kiireks ja nauditavaks. Ampler Bikes on teinud revolutsiooni elektrijalgrataste maailmas, peites kogu elektroonika ja akud raami sisse ning loonud elektrijalgrattad, mis näevad välja nagu harilikud jalgrattad.

Kaks uut rattamudelit on nüüd Indiegogos saadaval. Tänu otsemüügile on Ampleri rattad taskukohase hinnaga ja kättesaadavad kõigile. Ampleri uued mudelid Hawk ja Bilberry kaaluvad 35 protsenti vähem kui keskmised elektrijalgrattad, ning ühendavad endas uusima tehnoloogia, ajatu disaini ja hea sõidumugavuse. Alates tänasest on võimalik Ampleri elektrijalgrattaid läbi Indiegogo ühisrahastusplatvormi endale soetada.

Ampleri elektrijalgrattad sisaldavad uusimat tehnoloogiat, aga nendega sõitmine on niisama lihtne kui vanasti - ainult vänta. Rataste kaal algab 14 kilogrammist - see on piisavalt kerge, et ratast muretult trepist üles või alla vedada. Tühja aku täislaadimiseks kulub kuni kolm tundi ning ühe laadimisega saab sõita keskmiselt 70 kilomeetrit. Kõik komponendid, sealhulgas aku ja laadimispesa, on vastupidavad ja ilmastikukindlad.

Uusi mudeleid disainides oli Ampleri asutajatel kindel eesmärk - luua nutikad ja praktilised elektrijalgrattad, mis lisaks ka head välja näeksid. Just sellepärast on nii Hawk kui Bilberry kujundatud kaasaegseteks linnaratasteks - Hawk on noorusliku ja agressiivse väljanägemisega ning Bilberry klassikalisema välimusega linnaratas. Kõigil ratastel on ka nutilahendus, mis laseb ratturil vastavalt vajadusele mootori parameetreid kohandada. Läbi nutirakenduse on näiteks võimalik jälgida aku kestvust, reguleerida kiirendust ja muuta elektrilise abistamise maksimumkiirust.

Tänu otsemüügile on Ampler suutnud oma kvaliteetsete elektrijalgrataste hinna madalana hoida. Indiegogost ostes algab esimese mudeli hind 1690 dollarist (1483 eurot), mis on poole odavam kui keskmine sarnase varustusega elektrijalgratas.

 Ampler Bikes

Ampler Bikes asutati 2014. aastal kolme Eesti ratturi poolt. Kõigil asutajatel on inseneri- ja tehnoloogiaharidus ning aastaid kogemusi jalgrattatehnikas, disainis ja ettevõtluses. Tänaseks on tiimis seitse liiget, kes kõik töötavad selle nimel, et Ampleri elektrirattad jõuaksid inimesteni üle kogu maailma. Ampler Bikesi missioon on teha ilusaid ja praktilisi elektrijalgrattaid, mis muudavad rattatranspordi lihtsaks, kiireks ja mugavaks.

Ampler Bikesi tiim, kes eelmise aasta lõpus Fundwise'i ühisrahastusplatvormil tootearenduseks 91 500 eurot kogus, on tänaseks valmis saanud kaks uut kvaliteetset, kergekaalulist ja ajatu disainiga rattamudelit, mis teevad rattasõidu veelgi lõbusamaks ja nauditavamaks. Ampler Bikesi rataste arendus, disain ja komplekteerimine toimub Eestis ning nutilahendus on arendatud koostöös Eesti start-up'iga coModule. Detailsema ülevaade ratastest saab kodulehel www.amplerbikes.com.

Indiegogo

Indiegogo on rahvusvaheline ühisrahastusplatvorm, mis aitab loovatel ja ettevõtlikel ideedel teoks saada. Indiegogod külastab igal kuul umbes viisteist miljonit inimest üle kogu maailma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles