Apollo alustas Narvas kino ehitust

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Apollo kino hiljuti avatud Mustamäe keskuses
Apollo kino hiljuti avatud Mustamäe keskuses Foto: Alar Truu/Õhtuleht

Eesti suurim kinokett Apollo Kino alustas Narva Astri keskuses uue kino rajamist. Tipptasemel Apollo kinokeskus on kavas narvalastele avada juba mai lõpus.

«Senine kino Narvas suleti märtsi lõpuga ning tänaseks on ehitustööd uue kino avamiseks suure hooga käima lükatud,» märkis Apollo Kino turundusjuht Liisi Vaik, kelle kinnitusel investeerib Apollo Kino ligi miljon eurot, et avada kolme saaliga Narva kino juba mai lõpus. Narvas avatav kino on neljas Apollo kinokeskus Eestis.

Vaik selgitas, et Apollo Kino avas oma esimese kino kõigest kaks aastat tagasi Pärnus. «Oleme hoogsalt tegevust laiendanud ja kasvanud tänaseks Eesti suurimaks kinooperaatoriks,» selgitas Vaik ja tänas kõiki kinokülastajaid, kes on kaasaegsed ja kvaliteetse teeninduskontseptsiooniga Apollo kinod lühikese ajaga omaks võtnud.

Senisega võrreldes uuendatakse täielikult kino välist ilmet, paigaldatakse ka kaasaegseimad premium-toolid ning tipptasemel projektsiooni- ja helitehnika. Pärast Narvas Astri kaubandus- ja meelelahutuskeskuses kolme saaliga kinokeskuse avamist on Apollo Kinol Eestis kokku 19 kinosaali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles