Taavi Madiberk: ööklubides mind väga tihti ei kohta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hoolimata noorest east on Taavi Madiberk saanud juhtimiskogemuse nii riigi-, er-a kui kolmandast sektorist. Kohati on isegi vaja olnud istuda mitmel toolil korraga.
Hoolimata noorest east on Taavi Madiberk saanud juhtimiskogemuse nii riigi-, er-a kui kolmandast sektorist. Kohati on isegi vaja olnud istuda mitmel toolil korraga. Foto: Eero Vabamägi

Taavi Madiberk, kelle mainekas majandusajakiri Forbes valis aasta alguses alla 30-aastaste tippjuhtide 30 parima hulka teaduspõhiste tehnoloogiaettevõtete vallas, räägib Arterile, kuidas kulges Tartus väikese idufirmana alustanud Skeleton Technologiesi tee maailmatasemel energiasalvesteid tootvaks ja muu hulgas Euroopa kosmoseagentuuriga koostööd tegevaks tippettevõtteks.

Kohtume Madibergiga (28) pühapäeva pärastlõunal energia avastuskeskuses. Viimati käis ta siin kümme aastat tagasi ja siis nägi paik välja hoopis teistsugune. Enne vestlema asumist on mees nõus proovima kätt ühe seadeldise kallal, kus tuleb eri energiaallikaid paigutades leida saarele parim energiavarustus.

Kuidas näevad tavaliselt välja sinu pühapäevahommikud?

Pühapäevahommikud meeldivad mulle – see on ainus hommik, kui saan end ülejäänud nädalast välja magada. Pühapäev on ka ainuke päev, kui ma kontorisse ei jõua. Ses mõttes on pühapäevad head.

Kohtumist kokku leppides ütlesid, et kõige mugavamalt tunned end tegelikult lennukis. Miks nii?

Lennukis, eriti pikkade lendude puhul, on väga vähe segajaid – saad rahulikult mõelda ja teha vaikuses asju, mis ülejäänud töönädala jooksul on tegemata jäänud. Kui on mugav lend üle ookeani, jõuab teha ära päris palju tööd, mõelda läbi asju, mille jaoks tavalises tuhinas ei ole võib-olla piisavalt aega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles