Galerii: Take That rannapuhkusel Barbadosel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Legendaarne inglise popgrupp Take That võttis paariks päevaks aja maha troopilisel saarel Kariibi meres Barbadose saarestikus. Uue aasta öösel esinevad nad erapeol New Yorgis.

Take Thati aasta on olnud teguderohke. Bändist aastaid tagasi lahkunud Robbie Williams tuli tagasi, lahendades erimeelsused Gary Barlow`ga. Novembris avaldasid mehed uue plaadi «Progress», mille plaadikaanel on näha jälle viit meest.

Vaid ühe päevaga müüs bänd miljon piletit oma Euroopa tuurile järgmisel aastal. Robbie Williams abiellus augustis näitlejanna Ayda Fieldiga, elades nii suure osa ajast USAs, Los Angeleses.  Barbadosel Williamsit ei viibinud. Siinsed pildid puhkusest on tehtud sel nädalal (rannapildid eile).

Mark Owenil oli see-eest raske hetk kevadel, kui ta pidi märtsis pöörduma võõrutuskliinikusse ohjeldamaks oma alkoholiprobleemi. Kuuldavasti on mees teinud kõvasti tööd oma käitumise analüüsiga. See-tõttu ehk näebki galeriis mõnel pildil teda raskesti mõttesse vajununa.

Arvestades, et tänapäeval on plaadiostude vähenedes muutunud bändidele rahateenimise mõttes üha olulisemaks tuurid, kus on hea tutvustada ka oma uusi lugusid, näib Take Thati uuel aastal ees ootavat ka materiaalses mõttes tulus aasta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles