Avies soovib koostööpartneri abil jätkata lendamist mandri ja saarte vahel

Georgi Beltadze
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi lennuamet otsustas reedel peatada pankrotis kodumaise lennufirma Aviesi tegevusloa vähemalt kuueks kuuks, tuli otsus ettevõtte juhtidele üllatusena ja see plaanitakse vaidlustada. Raskustesse sattunud Avies lendas Eestis pealinna ja suursaarte vahel.
Kuigi lennuamet otsustas reedel peatada pankrotis kodumaise lennufirma Aviesi tegevusloa vähemalt kuueks kuuks, tuli otsus ettevõtte juhtidele üllatusena ja see plaanitakse vaidlustada. Raskustesse sattunud Avies lendas Eestis pealinna ja suursaarte vahel. Foto: Liis Treimann

Lennufirma Avies AS sõlmis koostöölepingu Sky Taxi lennufirmaga ning on teinud taotlused nõusolekuks reisijate teenindamiseks Saare maavalitsusele ning majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile.

Koostööpartner on valmis alustama opereerimist alates 11.04.2016 Tallinn-Kuressaare-Tallinn ja Tallinn-Kärdla–Tallinn lennuliinil, teatas Avies pressiteate vahendusel.

Reisijaid hakkaks teenindama 33-kohaline lennuk Saab 340.

Lennuamet andis eelmise reede hommikul teada, et peatab kuueks kuuks juba möödunud aastal pankroti läinud, kuid lendamist jätkanud lennufirma Avies tegevuse. Amet põhjendas otsust sellega, et lennufirma ei ole viinud oma tegevust kooskõlla lennuameti ettekirjutustega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles