VKG tegi juhatuses suurpuhastuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanus Purga.
Jaanus Purga. Foto: Arvet Mägi / Virumaa Teataja

Viru Keemia Grupi juhatusest lahkuvad nii juhatuse aseesimees ja finantsdirektor Ahti Puur kui ka senine arendusdirektor Jaanus Purga, kes sai hiljuti purjuspäi sõitmise eest rekordilise karistuse. 

Puuri asemele asub 1. aprillist juhatuse liikme ja finantsdirektorina ametusse seni finantsdirektori asetäitjana töötanud Jaanis Sepp.

«Tegin sellise otsuse pärast põhjalikku kaalumist, sest elurütm on osutunud väga tempokaks ja sündmusterohkeks ning enamasti viibides kodust eemal. Nüüd soovin nautida saabuvat kevadet, puhata ja seejärel minna vastu uutele väljakutsetele,» sõnas Puur pressiteates

Lisaks Puurile on lahkumas ka korduvalt purjuspäi roolist tabatud Jaanus Purga. Hiljuti sai ta selle eest ka Eesti rekordilise trahvi – 16 000 eurot.

«VKG on olnud minu kõige toredam ja põnevam töökoht - sellist koostööd ja mõistmist soovin kõigile. Oleme olnud VKGs rohkem nagu sõpruskond ja selle eest olen ma VKG aktsionäridele tänulik. Nüüd liigun edasi ja teen midagi hoopis muud,» sõnas Viru Keemia Grupi juhatuse liige Jaanus Purga, kes põhjendas lahkumist enamiku arendusprojektide peatamisega.

Kontserni tegevuse juhtimist jätkab viieliikmeline juhatus Ahti Asmanni eestvedamisel. Hetkel ei planeerita arendusdirektori ametikohta täita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles