Aastavahetusel on tanklad ajutiselt suletud

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nagu varasematel kuudel on tarbijahindade peamine mõjutaja väliskeskkond. Hoolimata nafta hinna stabiliseerumisest kütuse odavnemine tanklates jätkus.
Nagu varasematel kuudel on tarbijahindade peamine mõjutaja väliskeskkond. Hoolimata nafta hinna stabiliseerumisest kütuse odavnemine tanklates jätkus. Foto: Mihkel Maripuu

Eurole ülemineku tõttu suletakse suuremad tanklad aastavahetusel mitmeks tunniks, ainsana jäävad avatuks kõik Olerexi teenindusjaamad.

Olerexi avalike suhete juht Maily-Maria Kiviselg ütles Postimees.ee´le, et Olerexi tanklate töös seoses eurole üleminekuga häireid ei esine. «Vahetasime välja oma tarkvarasüsteemi ja uusaastaööl töötavad kõik Olerexi teenindusjaamad plaanipäraselt,» märkis ta.

Neste tanklates seadistatakse automaate ümber uusaastaööl ning seetõttu ei saa tankida 31. detsembril kella 23st kuni 1. jaanuari kella 01 öösel, vahendas ERR Uudised oma venekeelset portaali.

Samasugustel kellaaegadel ei tööta Alexela automaattanklad, kuid tavatanklates kavatseb Alexela süsteemimuudatusega toime tulla 40 minutiga, nii et tankida pole võimalik kella 23.50-00.30.

Statoil teatab oma veebilehel, et tanklad on aastavahetusel suletud kella 22-02.

Kuni 14. jaanuarini saab kõikides tanklates maksta sularahas nii kroonide kui eurodega, pangakaardiga makstes tehakse toiming eurodes. Alates 15. jaanuarist saab aga tasuda üksnes eurodega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles