Tuntud spaa vaagub hinge (3)

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meresuu spaa Narva-Jõesuus.
Meresuu spaa Narva-Jõesuus. Foto: Priit Simson / Postimees

Meresuu spaahotell, mille avamine kaheksa aastat tagasi tähistas Narva-Jõesuu kui kuurortlinna omaaegse hiilguse taassündi, on praegu pankroti äärel.

Erik ja tema pere on Meresuu hotelli veekeskuse ammused kliendid, ent pärast pühapäevast külaskäiku otsustasid nad uutest külastustest loobuda, kirjutab Põhjarannik.

Erik ütles, et aurusaun ei tööta Meresuus juba ammu, kuid nüüd on üldine langus täheldatav ka muudes pisiasjades, näiteks normaalse rätiku asemel anti  seekord 50×60 sentimeetri suurune lapike, millega saab jalgu pühkida.

Töötanud basseinid olid tavalisest külmemad, ka dušid ei töötanud normaalselt: mõnest tuli vaid külm vesi, teistest ainult kuum vesi, kolmandatel olid nupud katki. «Alguses ei töötanud ka baar ja lapsed ei saanud kokteili osta, siis aga, kui baari töötaja lõpuks tuli, selgus, et kokteili ei saagi teha, kuna piim on otsas. Ja veel: kogu veekeskuses ei näinud me mitte ühtegi töötajat peale baarmeni − ma ei saa aru, kuidas see ohutuse seisukohast üldse võimalik on…» rääkis Erik.

Nädal aega tagasi, täpsemalt 21. märtsil, avaldati ametlik teade, et Viru maakohtu Narva kohtumajas on menetluses pankrotiavaldus Meresuu spaahotelli haldava ja juhtiva ettevõtte OÜ Egeria Kinnisvara vastu.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles