Playtech võtab lähiajal tööle paarkümmend uut inimest

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Playtechi Tartu kontor.
Playtechi Tartu kontor. Foto: Margus Ansu

Lisaks uue kontori avamisele Tallinnas plaanib tarkvaraettevõte Playtech kasvatada lähiajal Eestis ka töötajate arvu paarikümne inimese võrra.

Kolmapäeval avab hasartmängutarkvarafirma Playtech Ülemiste City's uue kontori, kus muuhulgas osalevad nii president Toomas Hendrik Ilves, ettevõtlusminister Liisa Oviir ning Playtechi juhtkond Londonist.

Seoses uue kontori avamisega Tallinnas soovib Playtech värvata lähiajal paarkümmend uut töötajat, töökuulutused leiab juba praegu ettevõtte kodulehelt. Valdavalt otsitakse arendajaid. Hetkel töötab firma Tartu ja Tallinna kontorites kokku ligi 700 inimest.

Playtech Eesti on 1999. aastal asutatud Playtechi Groupi suurim ja kuni 2006. aastani ainus arenduskeskus, kus tegeletakse kõige keerukamate tarkvaralahendustega. 2009. aastal avas seni ainult Tartus tegutsenud ettevõte kontori ka Tallinnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles