Uutel parvlaevadel hakkab toitlustust pakkuma saarlaste ettevõte (2)

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uutel parvlaevadel hakkab toitlustust pakkuma Arensburg OÜ ning kauplusepidajaks saab R-kiosk.
Uutel parvlaevadel hakkab toitlustust pakkuma Arensburg OÜ ning kauplusepidajaks saab R-kiosk. Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

1.oktoobrist Eesti suursaarte ja mandri vahel sõitmist alustavatel parvlaevadel hakkab toitlustusteenust pakkuma Arensburg ja kaupluste pindadel teenindama R-kiosk.

Parvlaevade toitlustaja ja kaupluste opereerimise konkurss toimus kahes voorus. Teises voorus kohtuti viie ettevõttega, kes kõik tutvustasid oma kontseptsioone, menüüsid ja lähenemisviise. Teenusepakkujate valikul said määravaks nii  makstava renditasu suurus kui ka pakutud kontseptsioon. Parimate pakkujatega sõlmitakse leping kolmeks aastaks ja selle perioodi lõpus on võimalik lepingut pikendada kahe aasta võrra.

TS Laevad OÜ juhatuse esimees Kaido Padar tõdes, et tegemist oli äärmiselt tasavägise ja keerulise valikuga. «Kogemust ja rahalist poolt on alati lihtne hinnata, kuid meie jaoks oli väga oluline ka kontseptsioon ning see, et kliendid saavad laeval reisides positiivse kogemuse. Oleme valitud partneritega väga rahul. R-kiosk on teada ja tuntud tugev kaubamärk ning nende kontseptsioon on selge ja eestimaist toodangut väärtustav. Arensburg OÜ tunnetab Saaremaa ettevõttena selgelt ootust, mis on kõikidel saarte elanikel uutele parvlaevadele ja seal osutatavale teenusele.» Ta lisas, et Arensbourgile tuleb kindlasti kasuks ka märkimisväärne kogemus suurte rahvahulkade toitlustuse valdkonnas.

Arensburg OÜ opereerib omanimelist hotelli Kuressaare kesklinnas, toitlustab Saaremaa Ooperipäevadel ning mullusest ka Estonia kontserdisaalis. Arensburg OÜ enamusosanik on äriregistri andmeil endine Kuressaare abilinnapea ja kinnisvaraärimees Aarne Mustis ning teised osanikud Grete Pastak ja Terje Nepper.

TS Laevad OÜ on AS-i Tallinna Sadam tütarettevõte, mis alustab parvlaevaliikluse opereerimist Virtsu- Kuivastu ja Rohuküla- Heltermaa liinidel alates 1. oktoobrist 2016.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles