Forbesi Eesti ajakiri lubab uut tulemist

Kadri Hansalu
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadrioru lossi pargis esitleti majandusajakirja Forbes esimest eestikeelset numbrit suurejooneliselt 2012. aasta juunis. Kohal oli isegi Forbes'i juht Steve Forbes.
Kadrioru lossi pargis esitleti majandusajakirja Forbes esimest eestikeelset numbrit suurejooneliselt 2012. aasta juunis. Kohal oli isegi Forbes'i juht Steve Forbes. Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

Mullu oktoobris kirjutas Postimees, et Forbesi Eesti ajakiri on suurtes raskustes – ilmub juhusliku ilmumisgraafikuga ja mitmed töötajad on pöördunud saamata palga pärast töövaidluskomisjoni. Nüüd lubab ettevõtte juht ajakirjale uut tulemist.

Viimane Forbesi Eesti ajakiri ilmus mullu sügisel ning veel selle nädala alguses maas olnud kodulehekülg pani Postimeest küsima, kas ajakiri on lõplikult uksed sulgenud.

Ajakirja välja andva SK Media juhatuse liige Olesja Saue ütles aga, et muretsemiseks pole mingit põhjust. «Forbes.ee on aktiivne, Forbes Eesti pole oma tegevust Eestis lõpetanud ega kavatse seda teha. Uus number on valmis ja jõuab tellijateni ja müüki järgmisel nädalal,» kirjeldas ta. Ning tõepoolest, pärast Postimehe päringut oli ajakirja kodulehekülg taas üleval.

Veelgi enam, Saue lubab suisa ajakirja uuestisündi: «Aasta algusest on ajakirjal uus väga tugev rahvusvaheline toimetus ja ajakirja sisu on muutunud veel paremaks ja huvitavamaks.»

Saue lubas lähinädalatel teatada kõikidest muudatustest. Mullu oktoobris ütles ta Postimehele, et sel kevadel tuleb ettevõte välja ka uudisteportaaliga, mis pakub äriuudiseid Forbesi brändi all ja teistsugusest vaatepunktist kui teised meediaväljaanded.

Kui eelmisel sügisel oli SK Media OÜ-l üleval üle 22 000 eurone maksuvõlg, siis see tasuti eelmise aasta lõpuks ning pärast seda enam võlga tekkinud ei ole. Inforegistri andmetel on küll ettevõttel üleval kaks võlga, mida nõuab sisse Kreedix OÜ väärtuses 1600 eurot. Viimane majandusaasta aruanne on esitatud 2013. aasta kohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles