Nädalalõpus on oodata suuremat praamijärjekorda

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ootejärjekord Kuivastu sadamas.
Ootejärjekord Kuivastu sadamas. Foto: Erik Prozes

Vaatamata kevadpühadeks lisatud täiendavatele reisidele on tänaseks Virtsust ja pühapäevaks Kuivastust väljuvatele parvlaevadele enamik e-pileteid välja müüdud. Kevadpühad on laevaliikluses traditsiooniliselt aasta esimese poole suurema nõudlusega aeg.

Tänavu langeb kevadpühadega kokku ka kevadine koolivaheaeg, seetõttu võivad ülesõitude tippajal tekkida ootejärjekorrad, kirjutab Meie Maa.

 Väinamere Liinid lisas 24.–27. märtsini Kuivastu-Virtsu liinile 43 väljumist. Tänaseks sai Virtsu-Kuivastu suunale eile e-pileteid osta alates 0.00-st kuni 11.25-ni väljuvatele praamidele. Ülejäänud kellaaegadele olid e-piletid välja müüdud.

Eriti hull paistis eilse seisuga olukord pühapäevaks, 27. märtsiks mandri suunas sõita soovijate jaoks. Kuivastust väljuvast 22 reisist 19-le olid e-piletid ette ära müüdud. Pileteid võis saada veel kell 7, 8.15 ja 23 väljuvatele praamidele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles