Ergo: õnnetusjuhtumeid oli pühade ajal kaks korda enam

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avarii
Avarii Foto: Ants Liigus

Kui Salva kindlustuse teatel möödusid jõulud liikluses õnnetustevaeselt, siis Ergo kahjukäsitluse kohaselt on pühadejärgselt sõidukitega seotud kahjunõuete arv kaks korda suurenenud.

«Kui tavapäraselt laekub ühe tööpäevaga 62 kahjuteadet, siis pühadejärgsel hommikul laekus 2,5 tunniga juba 60 protsenti päeva keskmisest. Hetkel on kahjukäsitluskeskuse klienditeenindussaal rahvast täis,» sõnas Ergo Kindlustuse kommunikatsioonijuht Anu Vahtra-Hellat.

Sõidukitega toimunud kahjude põhjusteks oli Vahtra-Hellati sõnul libeda tõttu otsasõidud kas parklas või tänaval, samuti peateele ettesõidud.  Pühade ajal vajas poole rohkem sõidukijuhte abi ka auto teeleaitamiseks või siis sõiduki käivitamiseks.

«Varakahjude teateid on hetkel vaid üksikud, nii on teatatud ühest varikatuse kokkukukkumisest lume raskuse all ja kahest veekahjust,» nentis Vahtra-Hellat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles