Eesti suurimad e-sigaretifirmad ühinesid

Kadri Hansalu
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
E-sigarett
E-sigarett Foto: SCANPIX

Eesti suurim e-sigaretitoodete valmistaja ja hulgimüüja Elgery Group OÜ (kaubamärk SKYsmoke)  ning Eesti vanim ja suurim e-sigaretitoodete jaemüüja Elgery OÜ (kauplusekett E-sigaretipood) ühinesid osaühinguks Elgery Group.

«Uus ja suurem ettevõte loodi selleks, et pakkuda kasvava konkurentsi tingimustes parima hinnaga häid e-sigaretitooteid igale maitsele, ning - mis peamine, kodu lähedalt ja meile omase kõrge teeninduskvaliteediga,» ütles Elgery Group OÜ juhatuse liige Oliver Lehtsaar.

Lehtsaare sõnul on ühinedes võimalik paremini reageerida kiiresti areneva turu tendentsidele. «Ei ole ju saladus, et e-sigareti turul on toimumas pidevad muutused, kuid tähtis on leida kuldne kesktee, kus kvaliteet ning ohutus kohtuksid innovatsiooni ja arendusega,» ütles Lehtsaar.

Ettevõte on alustanud valiku olulise laiendamisega, tuues lisaks Eestis enamtuntud kaubamärkidele turule teisi e-vedelikke ja maitseid ning uue generatsiooni tooteid, mida seni pole Eestis müügil olnud.

Ühinemise üks eesmärkidest on edukam kohanemine muutliku seadusandlusega Eestis ja ELis ning võimekus kaasa rääkida uute reeglite rakendamisel kõigis e-sigaretituru segmentides.

Suurim muudatus ettevõtte jaoks on Euroopa Liidu direktiivi piirang e-vedeliku müümisele suuremates mahutites kui 10ml, mille tõttu tuleb muuta tootmisliine.

Ühinemine toimus 1. jaanuarist 2016, Äriregistris avalikustati andmed märtsis.

Elgery Group OÜ-sse kuuluvad ka Soome ja Läti e-sigaretitoodete jae-, veebi- ja hulgikaubandusega tegelevad ettevõtted.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles