Jõelähtme tahab lumetormi tagajärgede eemaldamiseks lisaraha

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumetorm Monika.
Lumetorm Monika. Foto: Postimees.ee lugeja

Jõelähtme vallavalitsus tahab riigilt 242 100 krooni lisaraha, et katta Monikaks kutsutud lumetormi kahjude likvideerimisega seotud kulud.

«Lumetormi ajal oli totaalselt kinni tuisanud Jõelähtme-Kemba tee, kus autodes olnud inimesed pidid ka ööbima, samuti Maardu-Raasiku tee, Kostivere-Jõelähtme, Lagedi-Kostivere tee ning Nehatu-Loo-Lagedi-tee,» kirjutab vallavanem Andrus Umboja kirjas majandus- ja rahandusministeeriumile.

Umboja sõnul kulutas vald lumetõrjeks kokku 325 716 krooni. 14. detsembri käskkirjaga eraldas valitsus vallale küll veidi üle 83 000 krooni, kuid nüüd tahab vald ka ülejäänud raha saada.

«Tohutute lumemassiivide ümberpaigutamine on jätkunud mitmeid päevi pärast tormi, kuna tormi ajal ei olnud aega teedelt lund kaugemale teisaldada. Arvestades eelolevat pikka talveperioodi ning lumesadusid oli vaja teha töid juurdesadava lumemassiivide ärapaigutamiseks teeäärtesse.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles