Maanteeameti peadirektori asetäitja tegi veofirmadele ettepaneku (6)

Georgi Beltadze
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peatunud veokid Tallinnas Järvevana teel.
Peatunud veokid Tallinnas Järvevana teel. Foto: Tairo Lutter

Maanteeameti peadirektori asetäitja hoolde alal Tarmo Mõttus tegi veoettevõtjatele ettepaneku - kui ülekaaluliste veokite arv teedel väheneks, oleksid teed paremas seisukorras ja ülejäänud raha saaks kasutada parklate arendamiseks.

Täna keskpäeval jätsid sajad veokijuhid oma masinad tee äärde seisma, et nii protestida nende hinnangul politsei ebaõiglaste ja pahatahtlike kontrollreidide vastu ning juhtimaks tähelepanu, et veokitel napib Eesti teede ääres spetsiaalseid peatus- ja puhkekohti, vahendas ERR Uudised.

Mõttus pakkus seetõttu «Aktuaalsele kaamerale» antud intervjuus probleemile omapoolse lahenduse.

«Täna maanteeameti üks suuremaid probleeme on see, et väga palju liigub meie teedel ülekaalulisi sõidukeid, mis teid lõhuvad. Kui suudaksime veoettevõtjatega kokku leppida selle, et nemad omalt poolt vähendavad sellist ebaseaduslikku tegevust, siis tegelikult ka teed säilivad paremini ja meil jääb natuke rohkem raha üle ja saaksime seda kasutada parklate arendamiseks,» ütles ta.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles