Vahukommiafäär: Sarah Palin pilkab Michelle Obama tervisekampaaniat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michelle Obama aitas eelmisel nädalal heategevuseks kinke pakkida
Michelle Obama aitas eelmisel nädalal heategevuseks kinke pakkida Foto: SCANPIX

Endine USA asepresidendikandidaat vabariiklane Sarah Palin (46) alustas meediaavantüüri USA esileedi Michelle Obama (46) vastu, kui viskas terava nalja esimese leedi alustatud magustoitude söömist vähendava kampaania aadressil.

Palin valmistas oma tõsielusarjas «Sarah Palini Alaska» rammusat maiust, mis koosneb täisteraküpsistest, šokolaadist ja vahukommidest. See on levinud toit, mida valmistatakse Põhja-Ameerikas lõkkeõhtutel.

Seda tuntakse nime all «S`more», millest on saanud ka üldnimetus Palini ja Obama vahelisele rivaliteedile.

«See on Michelle Obama auks, kes usub, et siin riigis ei tohiks mitte keegi magustoitu süüa,» kommenteeris Sarah oma pojale Triggile, kirjutab Us Magazine Õhtulehe vahendusel.

See oli selge vihje USA presidendiproua kampaaniale «Let's Move» («Hakkame liikuma»), mis võitleb laste ülekaalulisuse vastu.

«Nagu ma oma lastele ütlen: magustoit pole õige asi,» ütles presidendi abikaasa juulikuises kõnes. «Minu kodus sõime me seda, mida meile pakuti. Sõime seda, mida oli, või jäime söömata. Ja taldrikul oli alati mõni köögivili.»

Kampaaniaga kutsub Michelle Obama lapsi ja nende vanemaid üles tervislikumalt toituma ning rohkem liikuma. 

Michelle Obama poolele on asunud vahukommisaagas USA tuntud telesaade «The View», mille üheks saatejuhiks on näitleja Whoopi Goldberg.

Varem, näiteks tänavu veebruaris, on Palin aktiivselt kritiseerinud USA president Barack Obama riigijuhtimisotsuseid. Michelle Obama on vastanud Palini kriitikale, kaitstes oma abikaasat.

Vaata allpool videot, kus Sarah Palin magustoitu valmistab ja 2.35 peal Michelle Obama kohta märkuse teeb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles