Starman pakub tänasest üle kogu võrgu 500Mbit/s allalaadimiskiirust

Aivar Pau
, tehnika.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Starman
Starman Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Starman toob tänasest turule uued kaabelinternetipaketid, tõstes seniste pakettidega võrreldes kiirusi kuni 2,5 korda ja viies allalaadimisel tippkiiruse 500 megabitini sekundis.

Ettevõtte teatel pakutakse uusi kiirusi kõikjal üle Eesti, kuhu Starmani võrk ulatub – kokku ligi 320 000 majapidamisele.

Starman Grupi äriarenduse juhi Toomas Tiiveli sõnul kasvab klientide internetikasutus eksponentsiaalselt  ja seda tingib eelkõige video vaatamine eri vormides - on see siis meelelahutus, uudised või muu.

«Uudis ei ole enam pelgalt tekst või pildigalerii, vaid on väga sageli edastatud videoformaadis, samuti võidavad järjest suuremat populaarsust erinevad striimingteenused. Lisaks sellele on igas kodus järjest rohkem seadmeid, mis vajavad internetiühendust,» ütles Tiivel.

Kaablivõrgul baseeruv internetiühendus saab Starmani klientidele olema mahupiiranguta, kuid üleslaadimiskiirus jääb kalleima paketi puhul maksimaalselt 50 Mbit/s. Konkurendil Telial on püsiühendusega interneti maksimumkiiruseks nii üles- kui allalaadimisel 500 Mbit/s. STV kalleimas paketis on allalaadimiskiiruseks 300 ja üleslaadimiskiiruseks 100 Mbit/s.

Olemasolevad Starmani kliendid saavad valida, kas jätkata praeguse paketiga või minna üle uutele pakettidele. Neil klientidel, kes soovivad jätkuvalt kasutada oma olemasolevat internetipaketti, tingimused ja hinnad ei muutu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles