Eestlased rajavad Hiina suurimaks pürgivat kinnisvaraportaali

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Kõiv loodab kinnisvaraportaali www.maimaikuai.com muuta ka rahvusvaheliselt tuntud infoväravaks Hiina kinnisvara kohta.
Urmas Kõiv loodab kinnisvaraportaali www.maimaikuai.com muuta ka rahvusvaheliselt tuntud infoväravaks Hiina kinnisvara kohta. Foto: Mihkel Maripuu

Eesti ettevõtjad on rajanud Hiina turule maimaikuai.com nime kandva kinnisvaraportaali, mille eesmärgiks on kasvada suurriigis suurimaks omasuguseks.

Ettevõtmise üks eestvedajaid Urmas Kõiv märkis, et praegu käib kinnisvaraportaali maimaikuai.com arendamine. Samas oli näiteks eelmise nädala andmeil portaalis üleval juba 450 000 kuulutust ja veebiportaali andmebaas hõlmab üle 6000 kinnisvaramaakleri.

««Maimaikuai» tähendab hiina keeles «ost-müük kiiresti».

Kõivu sõnul on kinnisvaravahendusega tegeleval portaalil kaks peamist sihtrühma: Hiinas kinnisvara otsivad välismaalased ning kinnisvara osta, müüa või rentida soovivad kohalikud.

«Esialgu tahaks kokku saada kaks miljonit kuulutust 22 Hiina provintsi pealinnast. Eriti oluline on, et kuulutused oleksid võimalikult paljudest linnadest üle Hiina,» tutvustas Kõiv kavu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles