LinkedIni juht annetas oma eelmise aasta aktsiaboonuse töötajatele

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linkedini asutaja Reid Garrett Hoffman (vasakul) ja tegevjuht Jeff Weiner.
Linkedini asutaja Reid Garrett Hoffman (vasakul) ja tegevjuht Jeff Weiner. Foto: AFP / Scanpix

USA väärtpaberite ja börsitehingute komisjonile saadetud andmetest selgub, et ärivõrgustiku LinkedIn juht Jeff Weiner loobus mullu talle lepingujärgselt määratud aktsiapakist, kirjutab Re/Code.

LinkedIni kõneisiku sõnul otsustas Weiner oma boonusest loobuda ning lisada selle töötajatele määratavate aktsiate hulka.

Re/Code´i andmetel oli kõnealuse aktsiapaki väärtuseks umbes 14 miljonit dollarit ehk tegu oli umbes sama suure boonusega, mis määrati Weinerile aasta varem.

Ilmselt on lisaks kenale žestile tegu ka nutika liigutusega, kuna ettevõtte aktsia hind kukkus eelmisel kuul peale kehvade majandustulemuste ning nõrkade prognooside avalikustamist ühe päevaga pea poole võrra. Weiner soovib töötajate moraali üleval hoida ning enda aktsiaoptsioonide loovutamine peaks sellele ilmselt kaasa aitama.

Tegu pole aga ainsa kehvasid tulemusi näidanud sotsiaalmeediaettevõttega, mille juht on sellise radikaalse sammu ette võtnud.

Sarnase käigu tegi eelmisel aastal ka mikroblogivõrgustiku Twitter juht Jack Dorsey, kes loovutas oktoobris töötajatele peale aktsiahinna langust ning suurt koondamislainet 200 miljoni dollari väärtuses aktsiaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles