LG alustab Eestis noortele suunatud K10 4G-nutitelefoni müüki

Aivar Pau
, tehnika.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LG K10 4G
LG K10 4G Foto: LG

Tehnoloogiaettevõte LG alustas noortele mõeldud K-seeria nutitelefonide mudeli K10 4G müüki Eestis.

Telefonil on 5,3-tolline HD In-cell puuteekraan, põhikaameral on megapiksleid 13 ja esimesel 5. Aku mahutavuseks on seadmel 2300mAh, mis peaks tagama töökestvuse kogu päeva jooksul. K10 4G disainielementide koosseisus on mustriline tagakaas, mis aitab telefoni paremini käes hoida. Nuppudetava esikülge katab uus 2,5D Arc Glass klaas. 

LG esitleb K10 4G nutitelefonil ka mitmeid kasutajaliidese täiendusi, mis varasemalt olid saadaval vaid ettevõtte premium-telefonidel. LG populaarsed Gesture Shot ja Gesture Interval Shot käeviipega pildistamise funktsioonid teevad selfie’de tegemise lihtsamaks. Gesture Shot lubab kasutajal teha foto lihtsalt tõstes avatud käe objektiivi ette ning surudes selle siis rusikasse. Kätt kaks korda kaamera ees rusikasse surudes käivitub Gesture Interval Shot, mis teeb järjest neli fotot.

K10 4G on varustatud ka eesmise selfie-välguga, et aidata kasutajatel tabada hetki ka hämarates oludes. Selgete piltide tegemiseks on K10 4G nutitelefonil Tap and Shot funktsioon, mis vähendab märgatavalt kaamera fookuse aega – lihtsalt ekraani puudutades toimub nii fokusseerimine kui ka foto jäädvustamine.

K10 4G põhiomadused:

·         Ekraan: 5.3-tolli HD In-cell Touch

·         Kiibistik: 1.2GHz Quad-Core

·         Kaamera: tagumine 13MP / eesmine 5MP

·         Mälu: RAM: 1,5GB; ROM: 16GB

·         Aku: 2,300mAh

·         Operatsioonisüsteem: Android 5.1 Lollipop

·         Mõõtmed: 146 x 74.8 x 8.8mm

·         Võrk: 4G LTE

·         Värvid: valge / indigo

·         Muu: 2.5D Arc Glass / Gesture Shot / Tap and Shot / Gesture Interval Shot

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles