Kehvad tulemused Hiinas ja USAs maksid Hugo Bossi juhile töökoha

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Modell Hugo Bossi 2015/2016 sügistalve kollektsiooni esitlemas
Modell Hugo Bossi 2015/2016 sügistalve kollektsiooni esitlemas Foto: SCANPIX

Saksamaa moebrändi Hugo Boss tegevjuht Claus-Dietrich Lahrs pani nõrkade majandustulemuste prognoosi tõttu oma ameti maha, kirjutab Reuters.
 

Lahrsi lahkumisteatele eelnes ettevõtte oodatust kehvema kasumiprognoosi avalikustamine, mille taga olid Hiina ja USA turgude nõrgad müügitulemused.

Nädala alguses käis Hugo Bossi aktsia hind ära ka viimase viie aasta kõige madalamal tasemel, peale kaheksa aastat firmat juhtinud Lahrsi lahkumisteadet pöördus see aga uuesti tõusule.

Luksusbränd teatas, et asemiku otsingud juba toimuvad.

52aastane Lahrs töötas enne Hugo Bossiga ühinemist mitme maineka luksusbrändi nagu Cartier, LVMH ja Christian Dior heaks.

Kaheksa aasta jooksul kasvatas ta Hugo Bossi käivet pea kaks kolmandikku, samuti suurendas ta ettevõtte globaalset haaret, avades igal aastal keskmiselt pea 100 uut poodi. Tema valitsusajal laienes Hugo Boss ka naiste moeärisse.

Viimastel aastatel on ettevõtte luksuskaupade äri kasv aga aeglustunud, seda eriti Hiina turul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles