Aston Martin meisterdab maasturi

Urho Meister
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aston Martini pood Londonis
Aston Martini pood Londonis Foto: SCANPIX

Eelseisvatel aastatel kavatseb Aston Martin kulutada uutele toodetele ja tehastele 200 miljonit naela (279 miljonit dollarit), kirjutab Bloomberg Business.

Kolme nn superangaari ümberehitamine selleks otstarbeks algab Walesis tuleval aastal ning sõiduvahendi enda tootmine aastal 2020, teatas firma.

Autotootja on seadnud endale eesmärgiks kahekordistada oma senist aastast müügirekordit (7500 autot), kusjuures mullune näitaja jäi 3500 tasemele.

Iga kaheksa või üheksa kuu tagant kavatseb Aston Martin pakkuda ostjatele uut mudelit või versiooni.

Ettevõtte otsus investeerida pigem Suurbritanniasse kui ligikaudu 20 kaalutud kohta mujal maailmas leidis kohest kajastust peaministri David Cameroni kampaanias hoidmaks Suurbritanniat Euroopa Liidus.

«Aston Martin on ikooniline Briti bränd ning otsus siia investeerida näitab tõelist kindlustunnet meie majanduse suhtes,» kommenteeris Cameron pressiteate vahendusel. «Meie majanduse plussid ning lihtne ligipääs Euroopa turgudele on meie autotööstuse edu pant.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles