Tallinna lennujaama juht soovib pensionile minna

Kadri Hansalu
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Loik.
Rein Loik. Foto: Peeter Langovits

Tallinna Lennujaama kauaaegne juhatuse esimees Rein Loik (65) esitas avalduse ametist lahkumiseks, ettevõtte nõukogu koguneb avaldust arutama 29. veebruaril.

Alates 1998. aastast Tallinna Lennujaama juhtinud Rein Loik selgitas, et võttis vastu otsuse ametist taanduda seoses sooviga oluliselt vähendada enda töökoormust. «Eneselegi märkamatult olen jõudnud pensionile jäämise ikka ning praegune hetk on sobivaim teatepulga üle andmiseks,» märkis Loik.

«17 aasta jooksul on lennujaam kasvanud muljetavaldavalt ning täna seisab Tallinna Lennujaam järgmise arenguhüppe lävepakul, mil algab juhilt suisa 150-protsendilist pühendumist eeldav mahukas ehitusperiood. Tean kindlalt, et kõik ettevalmistused suurteks arendusteks on kulgenud plaanipäraselt ning usaldan rahuliku südamega pingelise projektijuhtimise faasi noorema põlvkonna juhile,» lisas Loik.

Tallinna Lennujaama nõukogu esimees Margus Puust on kokku kutsunud nõukogu koosoleku, mis koguneb juhatuse esimehe lahkumisavaldust ning edasisi samme arutama 29. veebruaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles