Peibutusfoto: Volkswageni uus linnamaastur

PM Majandus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Volkswagen T-Cross
Volkswagen T-Cross Foto: Volkswagen

Volkswagen avaldas esimese foto Genfi autonäitusel esitletavast väikese linnamaasturi kontseptist T-Cross, mis põhineb väikeautol Polo, kirjutab Auto Express.

Volkswagen plaanib 2018. aastal tuua turule oma väikeautost Polo veidi suurema ning praktilisema versiooni. Valikusse lisatakse väike linnamaastur, mille kontsepti T-Cross esitletakse Genfi automessil.

Äsja avalikustatud peibutuspilt ei räägi auto kohta just eriti palju, kuid tundub, et disainis järgitakse Volkswageni teiste linnamaasturite kuju.

Tegu hakkab olema ilmselt Nissan Juke´i, Renault Capturi ja Mazda CX-3 otsese konkurendiga. Tootmisversioon jagab järgmise põlvkonna Polo platvormi.

T-Cross on nelikveoline, valikus hakkavad olema erinevad versioonid Polo  liitrisest kolmesilindrilisest mootorist, millest võimsaim, turboga varustatud versioon pakub 109 hobujõudu (81 kW).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles