Arengufondi nõukogu on nõutu (4)

Kadri Hansalu
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ville Jehe
Ville Jehe Foto: Mihkel Maripuu

Arengufondi nõukogu teatas täna hommikul riigikogu majanduskomisjonile, et ootab kuu jooksul selget seisukohta seiretegevuse kohta, et nõukogul oleks võimalik täita talle seadusega pandud ülesandeid.

Riigikogu majanduskomisjoni algatusel moodustatud töögrupp on leidnud, et riik põhimõtteliselt vajab arenguseiret, kuid samas märkinud, et Arengufondi tegevus tuleb ümber korraldada, vahendab ERRi uudisteportaal.

«Nimetatud seisukoha valguses on nõukogul keeruline täita talle seadusega pandud tööülesandeid, mis hõlmavad arenguseire tegevuskava kinnitamist,» kirjutas fondi nõukogu esimees Ville Jehe komisjonile ning palus selget seisukohta järgneva 30 päeva jooksul.

Arengufondi seaduse kohaselt on fondi ülesandeks arenguseire korraldamine. Arengufondi nõukogu ülesandeks on fondi tegevuse planeerimine ja juhtimise korraldamine, sealhulgas arenguseire tegevuskava kinnitamine.

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles