Galerii: Maserati kauaoodatud esimene linnamaastur

PM Majandus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Itaalia luksusautode tootja Maserati avalikustas Genfi automessi eel esimesed pildid oma ajaloo esimesest linnamaasturist Levante, kirjutab Auto Express.

Oma silmaga on huvilistel Levantet võimalik näha Genfis, müügisalongidesse peaks sõiduk jõudma aasta teises pooles. Maserati loodab oma esimese linnamaasturiga korrata samuti alles hiljuti SUV turule astunud autotootjate Jaguari ja Bentley mudelite F-Pace´i ja Bentayga edulugusid.

Levante mootorivalikus on nii diisel- kui ka bensiinimootorid, võimsaimaks variandiks on V8 silindriasetusega bensiinimootor. Standardina tuleb kaasa nelikvedu ning kaheksakäiguline automaatkäigukast.

Linnamaasturi võimsaim versioon Levante 450 kiirendab nullist sajani 5,2 sekundiga, tippkiiruseks on 260 km/h, vähem võimsa mudeli 350 vastavateks näitajateks on 6,3 sekundit ning 240 km/h. Diiselmootoriga baasversioon jõuab nullist sajani 6,9 sekundiga ning tippkiiruseks on 230 km/h.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles