Spordiklubide kett MyFitness areneb jõudsalt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erkki Torni sõnul on spordiklubid tervisekahjustuste ennetajad ja võiksid seetõttu saada riigilt maksusoodustusi.
Erkki Torni sõnul on spordiklubid tervisekahjustuste ennetajad ja võiksid seetõttu saada riigilt maksusoodustusi. Foto: Jaanus Lensment

Tunnistan MyFitnessi juhatuse esimehele Erkki Tornile, et käin ühes teises spordiklubis, kuna nende spordiklubi ei tundu mulle kodune. «Meie oleme täiesti tavaliste inimeste jõusaal,» ütleb ta, seistes Youtube’iga varustatud jooksutrenažööri ees. Mõnedel masinatel on võimalus Skype’i videokõnede pidamiseks – noortele meeldivat säärased lahendused.

MyFitness alustas esimese klubiga tööd 2008. aastal. Tänavu veebruaris avati Mustamäe keskuses 19. spordiklubi, kuid juba kevadel avatakse veel üks spordiklubi Lasnamäel ning sügisel klubi Ülemiste Citys.

Võimaluse sääraseks kiireks laienemiseks andis see, et Eestis ei olnud mõistliku hinnatasemega spordiklubisid veel kuigi palju. Ja samal ajal inimeste hulk, kes spordiklubisid väisas, oli äärmiselt väike. Seega rajas MyFitness klubi kas inimeste töö või kodu lähedale.

«Me tõime spordiklubi inimesele väga lähedale,» selgitas Torn strateegiat. «Selle jaoks on vaja ka end turundada – see ei tähenda pelgalt hinnakirja üles riputamist, vaid elustiili müüki. Kasuks on tulnud seegi, et tervislik elustiil on üldiselt laiema tähelepanu all.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles